Zomeractie (actievoorwaarden)

GRATIS ESCAPE ROOM VOOR THUIS

Actievoorwaarden zomeractie

 

In de zomer van 2024 krijg je bij het spelen van een escape room van Escaping een gratis escape room voor thuis cadeau.

Bij deelname aan deze zomeractie ga je akkoord met onderstaande actievoorwaarden.

 1. De actieperiode van de zomeractie is maandag 8 juli t/m vrijdag 30 augustus 2024.
 2. Deelname aan de zomeractie is mogelijk door binnen deze actieperiode een escape room te reserveren én te komen spelen op een locatie van Escaping.
 3. Er hoeft voor de zomeractie geen code ingevuld te worden, elke reservering voor een escape room binnen deze periode komt automatisch in aanmerking.
 4. Alle locaties van Escaping (Utrecht, Breda en Antwerpen) en alle escape rooms doen mee aan deze actie.
 5. Per uniek reserveringsnummer wordt maximaal één (1) gratis escape room voor thuis vergeven, ook als er meerdere escape rooms zijn gereserveerd.
 6. De actie is niet te gebruiken in combinatie met andere acties of kortingscodes waarbij meer dan 25% korting wordt verkregen.
 7. De actie kent geen limiet aan aantal deelnemers en mag door een bezoeker meerdere keren toegepast worden binnen de actieperiode.
 8. De escape room voor thuis wordt op locatie overhandigd, nadat de escape room is gespeeld en volledig is afgerekend. Indien dit per abuis niet automatisch door een medewerker van Escaping wordt gedaan, dient de bezoeker er zelf om te vragen.
 9. Wanneer de escape room voor thuis niet direct op locatie wordt meegenomen, is het na verlaten van de locatie niet mogelijk om er achteraf alsnog aanspraak op te maken.
 10. Het aanbod van escape rooms voor thuis kan per locatie verschillend zijn, hier kunnen we vooraf geen garanties over geven.
 11. De actie kan niet op wat voor manier dan ook in een geldelijke korting of andersoortige tegoedbon worden omgezet.
 12. Escaping verstrekt geen garantieperiode op de uitgegeven cadeaus en is niet aansprakelijk voor eventueel ontstane schade of andere gevolgen door gebruik van het cadeau.
 13. Het staat Escaping vrij wanneer er door omstandigheden tijdelijk geen escape room voor thuis beschikbaar zijn, zonder goedkeuring van de bezoeker een alternatief cadeau aan te bieden (b.v. een cadeaubon voor Escaping). De waarde van dit alternatieve cadeau kan afwijken, hierbij kan geen aanspraak gemaakt worden op verdere compensatie. Indien het alternatieve cadeau niet wordt geaccepteerd, vervalt de deelname aan de zomeractie en daarmee het recht op een cadeau.
 14. Bij vermoeden van fraude of ander misbruik staat het Escaping en haar medewerkers vrij om een bezoeker van deze actie uit te sluiten.
 15. Deze actievoorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 27-06-2024. Het staat Escaping vrij deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen, dit wordt dan altijd op deze pagina gecommuniceerd.

 

< terug naar de actie