Zakelijk

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje?

Dan zit je goed bij Escaping!

 

Wij bieden een activiteit die niet alleen uniek is, maar ook nog eens geschikt voor iedereen. Of je nou jong of oud bent, ervaren of onervaren met escape rooms, iedereen heeft evenveel kans om te ontsnappen! Het is het perfecte uitje voor teambuilding voor bedrijven. Wij hebben uitdagende escape rooms in verschillende thema’s waarin je samen met je collega’s wordt opgesloten. De opdracht is om binnen 60 minuten te ontsnappen, waarvoor jullie puzzels en raadsels moeten oplossen. Ontsnappen lukt alleen met de juiste strategie en een goede samenwerking. Jullie moeten echt aan de slag om uit de kamer te kunnen ontsnappen, en iedereen zal mee moeten helpen om het gezamenlijke doel te bereiken: ontsnappen binnen de tijd. Dit versterkt de band tussen jou en je teamgenoten, en voor bedrijven is het spelen van een escape room daarom ideaal als teambuilding activiteit. Bij Escaping draait het om samenwerking, vertrouwen en teamwork!

- Escaping Utrecht is in hetzelfde pand gevestigd als café/restaurant De Branding (Croeselaan 303) en heeft vier escape rooms om te spelen. Een escape room kan worden gespeeld door 2-7 personen. De Branding biedt verschillende mogelijkheden rond vergaderen, borrelen, lunch en diner met een hoge prijs-kwaliteitverhouding en heeft vier escape rooms. Per speelronde van 60 minuten hebben wij een maximale capaciteit van 28 personen. Het is mogelijk om met een grotere groep te komen en meerdere speelrondes achter elkaar te spelen. De perfecte locatie voor het leukste en spannendste teamuitje!

- Escaping Almere is in hetzelfde pand gevestigd als café/restaurant FINN (Koopmanstraat 3) en heeft twee escape rooms. Zo is een bezoek aan onze escape rooms ideaal te combineren met een hapje of een drankje! Een escape room kan worden gespeeld door 2-7 personen. Per speelronde van 60 minuten hebben wij een maximale capaciteit van 14 personen. Het is mogelijk om met een grotere groep te komen en meerdere speelrondes achter elkaar te spelen. Durf jij samen met je team de uitdaging aan?

- Escaping Antwerpen gelegen aan de Reyndersstraat 20 heeft drie verschillende escape rooms. Een escape room kan worden gespeeld door 2-7 personen. Per speelronde van 60 minuten hebben wij een maximale capaciteit van 21 personen. Het is mogelijk om met een grotere groep te komen en meerdere speelrondes achter elkaar te spelen. Ook heeft het een eigen café met 99 zitplaatsen. Hier kan een drankje (koffie/thee/fris/bier/wijn) en een kleine snack in een gezellige sfeer verkregen worden, ideaal om voor of na de escape room te borrelen!

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we tot een origineel en uniek bedrijfsuitje!
 

Nederland: +31(0)854019567

België: +32(0)78486745

 

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je onze Privacy- en Cookiesstatement doorlezen.