Protocol

VEILIG EEN ESCAPE ROOM SPELEN

Veiligheidsprotocol Escaping

 

De veiligheid van zowel onze gasten als ons personeel is belangrijk voor ons. Daarom hebben we onderstaand veiligheidsprotocol opgesteld, om binnen de locaties van Escaping een zo veilig mogelijk situatie te kunnen creëren.

Graag verzoeken we je dit protocol aandachtig te lezen voor je ons bezoekt en te delen met je medespelers.

Algemene richtlijnen escape rooms

 1. Onze escape rooms zijn enkel toegankelijk op reservering (online, telefonisch, per e-mail of via Whatsapp). Per escape room mogen 2 tot 8 spelers deelnemen.
 2. Alle escape rooms zijn privé en worden dus enkel met je eigen groep gespeeld.
 3. Er is een beperktere keuze in starttijden voor de escape rooms, om zo meer tijd tussen de groepen te houden en ons voldoende tijd te geven om de escape rooms te reinigen.

Algemene richtlijnen voor onze bezoekers

 1. Ondanks dat wij ons best doen een veilige situatie te creëren, zal elke activiteit buitenshuis op dit moment een verhoogd risico met zich meedragen. We vragen je hiervan bewust te zijn en in je gedrag rekening mee te houden. Als je tot een risicogroep behoort, wordt het ontraden om naar onze locatie te komen.
 2. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten (buiten je eigen groep) en ons personeel.
 3. Blijf thuis als je klachten hebt die wijzen op corona en natuurlijk wanneer je kortgeleden een positieve coronatest hebt gehad.
 4. Op onze locaties is desinfectiemiddel en zeep beschikbaar, deze kan naar wens gebruikt worden.
 5. Wanneer meerdere groepen tegelijk op onze locatie aanwezig zijn, kan het zijn dat je een specifieke plaats in ons café/ontvangstruimte wordt aangewezen om even te wachten.
 6. Indien jullie na afloop van de escape room nog iets willen blijven drinken, zal er op locatie gekeken worden of hier de ruimte voor is. We kunnen dit vooraf niet garanderen.
 7. Betaal bij voorkeur online tijdens het reserveren, maar anders op locatie met betaalkaart. Contant is mogelijk, maar hebben we liever niet.
 8. Spelers dienen de landelijke regels voor mondkapjes te volgen en staan daarnaast vrij handschoenen of andere beschermmiddelen te dragen. Deze dienen zelf wel meegenomen te worden.
 9. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 10. Escaping en haar personeel behoudt zich het recht voor om bezoekers te weigeren bij het vermoeden van coronaklachten of wanneer regels niet goed worden opgevolgd.