Gert Late Night in escape room

Gert Verhulst, James Cooke en hun weekgasten zijn ontsnapt uit de escape rooms van Escaping Antwerp! Voor het programma Gert Late Night op VIER heeft Gert Verhulst zich voor de uitzending van woensdag 10 mei samen met presentator James Cooke en de weekgasten Ingeborg, Herman Brusselmans en Kristel Verbeke laten opsluiten in de escape room Let´s Rob The Bank! van Escaping Antwerp. Het team heeft in een uur tijd moeten samenwerken om een bank te overvallen en vervolgens aan de politie te ontsnappen. In de uitzending van Gert Late Night van woensdag 10 mei op VIER zie je uitgebreid hoe Gert´s team het er vanaf heeft gebracht!

Gert Late Night is de nieuwe talkshow van Gert Verhulst op de zender VIER. Elke week ontvangt Gert samen met presentator James Cooke vier bekende mensen op zijn boot. Deze week zijn de gasten Ingeborg, Herman Brusselmans en Kristel Verbeke. Naast de uren die ze met elkaar doorbrengen op de boot, gaan ze leuke activiteiten doen om elkaar beter te leren kennen. Zo hebben ze zich deze week laten opsluiten in een escape game van Escaping Antwerp, waarbij ze werden uitgedaagd om onder tijdsdruk samen te moeten werken. De uitzending met Escaping Antwerp is woensdag 10 mei te zien om 22:20 op VIER of terug te kijken via de website van VIER

De escape games van Escaping Antwerp zijn gevestigd in het centrum van de stad aan de Reyndersstraat 20, vlakbij de Groenplaats. Hier zijn op dit moment twee escape rooms te spelen: Let's Rob The Bank! en Patiënt X. In Gert Late Night is de escape game Let's Rob The Bank! te zien, hier moet je als team binnen het uur een bank overvallen en zien te ontkomen aan de politie. In de escape room Patiënt X doe je vrijwillig mee aan een medisch experiment, waar al snel blijkt dat je leven op het spel staat. Elke escape room kan gespeeld worden met 2 tot 7 personen en is de ideale activiteit voor vrienden, families of als teambuilding. Escaping Antwerp beschikt bovendien over een gezellig café waar een drankje gedronken kan worden.

Zelf een bank overvallen in Let's Rob The Bank! of meedoen aan Patiënt X? Reserveer nu bij Escaping Antwerp!