Let’s Rob the Bank!

LET'S ROB THE BANK!

Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bankkantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weghouden. Come on and let’s rob the bank!
image lets-rob-the-bank-escape-room-Escaping.png
image Escape-room-Escaping-Lets-Rob-The-Bank.png

Spel niveau

Spanningsniveau

Speeltijd

60 Minuten

Verwachte aantal spelers

2 - 8 spelers

Over deze escape room

Zeg nou zelf, wie wil er nou niet eens een keer 'in het echt' een bank overvallen na het zien van La Casa de Papel of Oceans Eleven? Dan ben je bij Escaping aan het juiste adres! Bij deze bankroof hoef je geen zorgen te hebben over een gevangenisstraf, zolang jullie natuurlijk netjes binnen 60 minuten uit deze ontsnappingskamer weten te ontkomen. Baan je zo snel mogelijk een weg door meerdere ruimtes als bankrover en probeer door slim na te denken en het oplossen van allerlei puzzels zoveel mogelijk geld mee te roven. Zullen jullie als miljonairs deze escape room verlaten?

Familievriendelijk
Let's Rob The Bank heeft geen grote schrikeffecten en is daarom de meest familie-vriendelijke escape room in ons aanbod. Ondanks dat deze escape room gewoon voor volwassenen is gemaakt, blijken kinderen vaak beter in het oplossen van de opdrachten dan volwassenen. Deze escape game is daarom geschikt voor jong tot oud en daarmee ook de ideale keus voor kinderfeestjes en familie-uitjes met kids vanaf 9 jaar. Tot de leeftijd van 14 jaar raden we wel aan om minimaal 1 volwassene mee te laten spelen. Wil je als groep volwassenen een escape room zonder grote schrikeffecten? Ook dan is Let's Rob The Bank een uitstekende keus, deze escape room biedt namelijk net zoveel uitdaging als onze andere escapes.

Ga de uitdaging in Let's Rob The Bank nu aan op de locaties van Escaping in Antwerpen, Breda en Utrecht. Op de locaties in Antwerpen en Breda kent deze escape room kleine fysieke beproevingen, waarmee deze escape room bij spelers met een lichamelijke beperking mogelijk minder geschikt is. Neem om de mogelijkheden te overleggen gerust contact met ons op.

Escaping_letsrobthebank
Antwerpen

Antwerpen

Escaping Antwerpen bevindt zich midden in het centrum van Antwerpen, om de hoek van de Groenplaats en de Grote Markt. Speel maarlieft 4 verschillende escape rooms op deze locatie: Let's Rob The Bank, Patiënt X, Prof. Kepler & The Machine en Room 22. Naast de ruime keuze in escape rooms, heeft deze locatie ook een gezellig café waar je gratis board games kan spelen.

Breda

Breda

Escaping Breda is gevestigd in de altijd gezellig Boschstraat! Op deze locatie kun je op dit moment kiezen uit 3 escape rooms: Let's Rob The Bank, Prof. Kepler & The Machine en Patiënt X. Naast escape rooms biedt Escaping Breda ook een ruim en gezellig boardgame café.

Utrecht

Utrecht

Escaping Utrecht is vlakbij het centrum van Utrecht, aan de bekende Croeselaan (waar ook de Rabobank-toren aan zit) en op loopafstand van Utrecht Centraal. Daag jezelf uit in de escape rooms Let's Rob The Bank en Prof. Kepler & The Machine. Beide escape room zijn familievriendelijk. Zin in hapje of drankje? Direct naast ons zit Gran Café Brava!